NFT wereld

NFT wereld

NFT Secrets en NFT Insider review 2022 - Mitchel van Duuren

Geld verdienen met het handelen van NFT’s! Misschien heb je de advertentie voorbij zien komen op Facebook, Instagram of Youtube?

Een hippe, jonge frisse ondernemer die zegt dat hij een digitaal kunstwerk gekocht heeft en voor veel meer geld verkocht heeft. Die persoon is Mitchel van Duuren en die heeft eind 2021 de NFT Insider opgericht. In deze review NFT Secrets van Mitchel van Duuren vertel ik je alles over de NFT secrets en de NFT insider cursus!

De NFT markt is een volledig nieuwe markt en veel mensen kennen dit nog niet (goed). In NFT Secrets leer je eigenlijk alles wat je moet weten over de NFT markt, ga je leren hoe je moet onderzoeken wat een waardevolle NFT set is en uiteraard ga je leren om de NFT te kopen en te verkopen (met alles waar je goed op moet letten.

Wat is het doel van NFT Secrets?

Het doel van de NFT secrets cursus is om te leren de JUISTE NFT’s aan te schaffen om deze vervolgens met winst te verkopen! Het kopen en verkopen van NFT’s is echt super makkelijk, maar juist om dat succesvol te doen en nagenoeg aan elke transactie te verdienen is een spel wat je moet leren. En de spelregels om dat succesvol te doen ga je leren in de NFT Secrets cursus.

Weet je nog niet goed wat NFT’s zijn en wil je hier meer over leren? Dan is de GRATIS training wellicht ideaal voor je. Klik hier om de gratis training te volgen.

Wat ga je leren in de NFT Secrets?

De NFT Secrets cursus bestaat uit 5 modules:

  1. Voorbereiding
  2. Research
  3. Kopen
  4. Verkopen
  5. Vast houden
 

Elke module is goed opgezet en bevat een aantal video’s (behalve module 5) die weer dieper in gaan op een bepaald onderwerp. De cursus is echt gemaakt voor iedereen, ongeacht het kennis niveau over NFT.
In de video’s laat Mitchel precies alle stappen zien wat je moet gaan doen om te starten in de NFT wereld. Van het aanmaken van een digitale wallet, tot het openen van een account op de marktplaats.

De RESEARCH module is zonder twijfel het hart van het systeem en is zeer uitgebreid. Mitchel deelt hier echt zijn kennis en laat zien HOE jij een succesvolle NFT set kan spotten en in welke valkuilen je vooral NIET moet vallen. Aan de hand van voorbeelden, analyses en aankopen leer je alles wat je moet weten.

 

De NFT Secrets is de cursus die Mitchel aanbied en daarnaast kun je lid worden van de NFT Insider. Hierin deelt Mitchel ALLE aan- en verkopen die hij zelf maakt (is ook te checken als je het niet gelooft) en deelt hij bijna dagelijks het nieuws rondom de NFT! Voor persoonlijk een moment in de ochtend om naar uit te kijken

NFT's vinden die je geld opleveren?

Unieke en ijzersterke community

Wat NFT Secrets en NFT Insider écht uniek maakt is de mega sterke community. Toen ik eind 2021 startte met de NFT insider meldde Mitchel zich dagelijks via een telegram kanaal. Dit werd echter al binnen een maand omgezet naar een discord groep met inmiddels honderden zeer enthousiaste leden die óók allemaal zelf hun ervaringen, tips, succes en “niet doen” verhalen delen. Persoonlijk is voor mij dát al de kosten van de cursus waard!

Het is erg motiverend om de verhalen van andere te lezen en zet je aan om er zelf ook actief mee bezig te zijn.

Daarnaast bewijst het dat de NFT secrets cursus ook echt een goede cursus is, want andere cursisten DELEN daar hun successen!

 

Te mooi om waar te zijn - niet doen dus!

Als je dit leest en je gezonde verstand gebruikt, dan zullen mogelijk alle alarm bellen afgaan. Immers, als iets te mooi is om waar te zijn kan het niet zo zijn, toch? Ja, dat klopt op zich wel, handelen in NFT’s is zeker niet voor iedereen succesvol. De NFT Secrets cursus is ook absoluut geen “snel rijk worden” programma, waarbij Mitchel zegt “koop dit en verdien dat”. Nee, hij legt je de fundamentele basis uit en daarmee moet je zelf aan de slag.

Echter is deze markt nog helemaal NIEUW. Weinig mensen zitten er in, maar deze markt groeit enorm. En als je ergens vroeg inzit, zal je het meeste kunnen verdienen. Feit blijft dat de NFT wereld heel groot zal worden door o.a. de Metaverse en de cryptomarkt die volwassen wordt. Veel mensen weten nog niet goed wat NFT’s zijn en áls ze zich in de NFT handel storten dan “doen ze maar wat”. JIJ gaat leren dat je niet zomaar wat doet, maar echt goede keuzes gaat maken!

Nadelen van de cursus.

Op het moment van schrijven ben ik 3 maanden bezig en heb ik RUIM mijn aanschafprijs terugverdiend. Ik kan zeggen dat ik de investering die ik gedaan heb van de NFT Secrets cursus X10 heb gedaan. Hou wel rekening dat je een bepaald startkapitaal nodig hebt om te starten met het handelen van NFT’s. Hoe hoger dit kapitaal is, hoe sneller jij je aankoop terug hebt. Ik ben persoonlijk begonnen met € 1.500,- en na enig succes heb ik er snel meer in gestoken, zodat ik sneller en makkelijker de flips kon maken die je gaat leren!

Toch zit er een nadeel aan de cursus. Of eigenlijk de NFT Insider (zeg maar het VIPS gedeelte van de cursus). En dat is dat je op een gegeven moment de hand van Mitchel niet meer nodig hebt omdat je het zelf vinden wat de beste buys and sells zijn. Wat is dan het nadeel? De ijzersterke community! De NFT Insiders hebben een eigen chat en informatie binnen de discord en daarin gaan mooie parels rond. Als je besluit te stoppen met de insider groep zal je die toegang ook kwijt zijn. Gelukkig worden de kosten van de insider ruimschoots vergoed door de winsten die je maakt, dus voorlopig blijf ik lekker zitten.

Conclusie Review NFT secrets Mitchel van Duuren

De cursus is heel goed en duidelijk opgezet en zonder enige kennis van NFT’s of de NFT wereld kun je binnen een paar dagen actief zijn. Volg Mitchel zijn advies en je zal vrij snel de aanschafprijs van de cursus terugverdienen. 

Voor mij is deze cursus een no-brainer en raad ik deze iedereen aan die het leuk vind om wat te verdienen in deze (noem het magische) wereld van de NFT’s