NFT wereld

NFT wereld

Hoe ik 5.000 euro verdiende met NFT's in slechts 3 weken

Op deze website kun je van alles lezen over NFT’s. Wat het zijn, hoe je NFT’s koopt en hoe je succesvol in NFT’s kunt handelen. Over dat laatste willen graag dieper ingaan, want hoe succesvol is succesvol?

We hebben hier al geschreven dat we met onze Creepz set binnen 2 weken een flinke winst hebben weten te pakken (ongeveer 8.000 euro winst in 2 weken). Ook zeiden we al dat dit soort winsten niet zeldzaam waren. Graag laten we je nog een voorbeeld zien.

 

Smilersss NFT

Naar aanleiding van een call van Mitchel zijn we in de smilersss set gestapt voor een aankoopprijs van 0.259 Eth. Ondanks dat ik nog steeds denk dat deze set nog hoger kan gaan (geen financieel advies) heb ik na 3 weken mijn Smilers verkocht voor 2,5 Eth.! 

Na aftrek van wat fee en gaskosten hield ik aan deze verkoop 5.000 euro over. En dat allemaal in slechts 3 weken tijd!

Ik kan mij voorstellen dat je nu denkt ja leuk: geluk! Natuurlijk hebben wij geen glazen bol en ook Mitchel van de NFT Secrets cursus niet, maar we zien wel vaak dat we erg goed zitten en veel van onze NFT sets flippen we succesvol

 

smilesss nft

Gelukstreffer?

Zoals we al aangaven hebben wij de NFT Secrets cursus van Mitchel van Duuren gevolgd en zijn daar mee aan de slag gegaan. De info die je leert in deze NFT cursus is echt MEGA waardevol en is dik en dik terugbetaald. Omdat wij zien dat we met de NFT nog echt aan het begin staan, hebben wij ook de NFT Insider aangeschaft: een soort elite groepje waarin we informatie delen over goede (en slechte) NFT’s.

Maar niet alleen dat, omdat we de cursus hebben gevolgd zijn we automatisch ook lid van een hechte community. En daarin delen de leden ook hun (succesvolle) flips (oftewel een sale die winst oplevert). En wat blijkt: ELKE DAG OPNIEUW heeft iemand wel 1 of meerder succesvolle flips. Natuurlijk niet altijd 5.000 euro in 3 weken tijd. Er zitten ook leuke flips tussen van enkele 100-den euro’s en ja, ook zien we MEGA flips voorbij komen waarbij leden in minimale tijd (1 a 2 maanden en soms korter) letterlijk 10.000-den euro’s verdienen.

Mijn vrienden snappen niet hoe dit werkt (**) en de meeste heb ik laten zien wat het is en vooral HOE het werkt. Het is niet illegaal, moeilijk of scammie of iets dergelijks. Het is handelen, net als aandelen, alleen dan in NFT’s. 

** update: één van mijn vrienden is er ook mee begonnen en heeft na 1 week zijn eerste flip gemaakt met 900 euro winst.

Succesvol handelen in NFT’s is zeker niet moeilijk, maar je zal er even wat tijd moeten steken en ons advies is ook echt, laat je adviseren. Investeer in de Secrets cursus en behaal net als wij ook dit soort prachtige resultaten! Je kunt sowieso even de Gratis training bekijken of schrijf je meteen in voor de NFT cursus!