NFT wereld

NFT wereld

NFT Staken? Wat is dat?

Als je echt nog maar net in de NFT wereld bent gestapt is dit wellicht iets om ook over na te denken. Je kunt namelijk je NFT staken (en dan bedoelen we hier het Engelse woord (spreek uit steeken)).

Maar wat is dat dan, je NFT Staken? En… waarom zou je dat willen doen.

We gaan er even vanuit dat je inmiddels weet wat een NFT is, hoe je een NFT koopt en dat je succesvol kunt handelen in NFT’s! Maar er is nog iets wat je met je NFT’s kunt doen en dat is staken. Heel simpel gezegd is Staken eigenlijk dat jij je aangekocht NFT vastzet in ruil voor een beloning. 

Om het een beetje te begrijpen moet je even uitzoomen: Stel dat je nieuw bent in de NFT-wereld en je hebt wat geld klaar liggen, dan heb je letterlijk 1000-den projecten waar je uit kunt kiezen om in te stappen (en dat worden er meer en meer). En al die projecten verdienen (een klein) gedeelte als jij instapt, immers krijgen zijn vaak een percentage van de verkoop (als jij koopt, verkoopt iemand anders).  

Dus, zij zijn gebaad bij een hogere (verkoop)prijs, zodat hun set waardevoller is in de NFT wereld. Hoe kun je een hogere prijs creëren? Door simpelweg vraag en aanbod tegen elkaar op te zetten. Met andere woorden: als jij iets krijgt als je de NFT hebt, verkoop je hem minder snel. Er komt dus minder aanbod en als de vraag er is, zullen de prijzen stijgen!

Wat krijg je dan als je staked?

Dat is heel moeilijk te zeggen, omdat elke set een andere eigenaar heeft met andere ideeën en beloningen. Maar in de meeste gevallen kun je “sparen” voor een specifieke cryptomunt die je kunt gebruiken in “het spel van de set” of kunt inwisselen voor Ethereum om weer verder te investeren (of uit te laten cashen).

Het spel van de specifieke set kan echt van alles zijn. Sommige zijn echt spelletjes die je met een controller kan doen. Maar meestal zijn het passieve “spellen” waar je eigenlijk niets voor hoeft te doen.

We hebben wel een waanzinnig voorbeeld voor je, waar we zelf ook in zijn gestapt. Ik snap dat het volgende stuk tekst heel veel vraagtekens gaat opleveren bij veel mensen omdat ze niet begrijpen HOE het kan. Komt ie:

 

Meka Apes Game

Wij hebben de NFT Secrets cursus gevolgd en zijn ook lid van de insider. Op 24 januari 2022 wees Mitchel ons op de set “Meka Apes”. Het idee is simpel: Je koopt een NFT (Robo) en staked deze in de Meka Apes fabriek (onderdeel van het spel). In ruil kreeg je 1.000 $OG coins per dag per Robo.

We hebben meteen goed onderzoek gedaan naar het project en zagen het zitten en hebben een aantal Robo’s gekocht en “aan het werk gezet”. Deze Robo’s hebben $OG munten opgeleverd en we hebben met deze munten NIEUWE Robo’s kunnen minten die op hun beurt ook weer $OG munten maken!

De koers schommelt altijd, maar door elke dag een deel uit te cashen en een deel in het spel te houden (om nieuwe Robo’s te minten en Robo’s te upgraden) groeit ons legertje én verdienen we een heel leuk PASSIEF inkomen door de NFF’s te staken.

We zullen je alle ins- en outs van het spel besparen, maar met gemiddeld leverde elke Robo NFT ons NETTO $ 50 PER DAG op! Bedenk eens wat dat is als je 5 of 10 Robo’s hebt…. ELKE dag weer!

Hoe lang dit nog goed gaat is heel lastig te voorspellen. Het is belangrijk als je gaat staken dat je begrijpt waar het geld vandaan komt die jij ontvangt. Als je dat interessant vindt, is het leuk om deze video even te bekijken.

MekaApes NFT staken

Onze tip: Laat je goed adviseren voordat je NFT's gaat staken

 

Voor ons heeft het staken van de NFT’s absoluut geen windeieren gelegd, maar het is zeker raadzaam om je strategie zo neer te zetten dat je er snel “risicoloos” inzit. In het voorbeeld van de Meka Apes hierboven hebben we het advies van Mitchel van NFT secrets gevolgd en hadden binnen 3 dagen onze volledige inleg terug. Alles wat er daarna gebeurt is bonus en mocht het “klappen” hebben we geen verliezen.

Wil je meer informatie over NFTs, het succesvol handelen in NFT’s en meer info over het staken van NFT’s, dan raden we zeker de NFT Secrets cursus aan. Mocht je ook kiezen voor de Insider, dan krijg jij ook als eerste dit soort zeer waardevolle info.

Tevens ben je als je de cursus (of de Insider) volgt automatisch lid van een hechte community met andere Nederlanders en Belgen die zeer behulpzaam zijn en waar je letterlijk ALLES kunt vragen mbt NFT’s. 

Er is enorm veel te verdienen in deze (nu nog compleet) nieuwe markt!

Investeer in de Secrets cursus en behaal net als wij ook dit soort prachtige resultaten!