NFT wereld

NFT wereld

Succesvol handelen in de NFT wereld

Voor veel mensen (waaronder veel van mijn vrienden) is het allemaal maar wazig, die hele NFT wereld! Ze wagen zich er maar niet aan. Uiteraard snappen we dat, maar wij denken dat we écht aan de voet staan van iets groots. De NFT wereld zal echt groot gaan worden. En dat kunnen we wel zeggen, maar we zien dat o.a. mega grote bedrijven zoals Facebook (meta) erin stappen, maar ook hele vooruitstrevende merken stappen hier in. 

Weet je nog dat de bitcoin net ter sprake kwam? Stond op een paar honderd euro… Wij menen dat de NFT’s nog in die fase zit!

Handel = kopen en verkopen!

Het is dan ook niet raar dat er handel zit in de NFT’s. En met handel bedoelen we uiteraard een NFT kopen en (liefst met winst) weer verkopen!

Het handelen van NFT’s op zich is kinderlijk eenvoudig, iedereen kan een NFT aankopen en verkopen. Maar succesvol handelen, en dan bedoelen we écht succesvol, waarbij elke trade winst is en soms echt DIKKE winst (tot enkele 10.000-den euro’s is geen uitzondering), vergt wat aandacht en een paar hele belangrijke zaken waar je op moet letten!

Er zijn enorm veel NFT projecten waar je in kunt stappen en, omdat de NFT space een “vrije markt” is zit er ook veel rommel tussen de mooie projecten. Het is dus zaak om even goed onderzoek te doen in welke projecten je moet stappen. En nee, ook wij stappen wel eens in mindere projecten. Echter maken de goede projecten dit allemaal meer dan goed. 

Zo zijn we zelf medio november 2021 begonnen in de NFT wereld. En wij zien enorm potentie in deze wereld, maar… wisten er ook nog niet alles van af. Onze eerste stap was dus een gratis training met veel waardevolle informatie. Na deze training zijn we meteen gestart met de (betaalde) NFT Secrets cursus van Mitchel van Duuren. Nadat we de kennis hebben opgedaan, hebben we onze eerste NFT aangekocht voor 0,2 ETH. BINNEN 4 dagen hebben we deze NFT kunnen verkopen voor 0,6 Eth. Daar moeten we nog wel wat transactie kosten afhalen, maar het resultaat was een netto winst van ongeveer € 785 (de waarde van de ethereum verandert continue, eigenlijk moet je rekenen in eth.)

We hebben gekozen om onze winst te herinvesteren in andere NFT sets. Eind 2021 (iets meer dan een maand na onze start) staat de teller op een winst van 2,1 ETH, wat (op dat moment) ongeveer € 6.700 !!

Wij zijn er heilig van overtuigd dat deze NFT wereld nog in de kinderschoenen staan en er nog veel meer te verdienen valt door simpelweg een paar GOEDE stappen te volgen en alleen die NFT’s te kopen die ook echt winsten opleveren. 

Wil jij dit ook leren, dan raden wij van harte de NFT Secrets cursus aan! In onze (eerlijke) review lees je onze ervaringen. (spoiler alert, wij zijn razend enthousiast)

Onze tip: Laat je goed adviseren

Het succes van Succesvol handelen in NFT’s is echt goed onderzoek doen in je welke NFT set je stapt. Het moge duidelijk zijn dat wij een enorme fan zijn van de cursus van Mitchel: de NFT Secrets. Het cursusgeld hebben wij er ruimschoots uit en we raden je eigenlijk aan dat wanneer je ook echt leuk geld wilt verdienen dat je hier eens naar moet kijken!

Het mooie is dat de cursus niet alleen een cursus is, maar je wordt ook lid van de NFT Secrets community. Deze is echt actief, behulpzaam én je ziet de resultaten van je mede cursisten. Natuurlijk zijn er mensen die het minder goed doen, maar over het algemeen lees je echt veel goede verhalen van mede cursisten die het goed doen.

Succesvol handelen in NFT’s is zeker niet moeilijk, maar je zal er even wat tijd moeten steken en ons advies is ook echt, laat je adviseren. Investeer in de Secrets cursus en behaal net als wij ook dit soort prachtige resultaten!

Nog een prachtig voorbeeld

Dit lelijke plaatje rechts van deze Set van de Creepz Genesis. Op 7 januari 2022 gaf Mitchel in zijn insider aan dat hij een Creepz heeft gekocht. Naar aanleiding van zijn call hebben wij dit ook gedaan. De aanschafprijs was ongeveer € 1.500.

Op 21 januari hebben wij deze verkocht voor € 10.400 ! Daar moet nog wat fee en gas af, maar dit soort dikke winsten zijn écht niet zeldzaam!

Mede doordat je deze set kunt staken zijn de winsten echt enorm en “niet normaal” meer. En toch gebeurt het. Hier meer info over NFT Staken, wat is dat?

 

Succesvol handelen in NFT's

Download de GRATIS NFT gids hier

Vul hier je naam en je mailadres in en we sturen je de gratis gids direct op

Wij zullen jouw mailadres respecteren en NOOIT misbruiken. Wij houden ook niet van SPAM!